Engagement Machine

Het doel van Qlever’s Engagement Machine is om de engagement met de klanten en potentiële klanten te vergroten en  de binding met het merk, de winkel en het product te versterken. Daardoor zullen klanten loyaler worden, de customer lifetime value verhoogd worden en potentiële klanten zullen eerder voor u  kiezen.

Qlever’s Engagement Machine

Qlever’s Engagement Machine verhoogt het engagement met jouw klanten en potentiele klanten, door op een speelse wijze de binding met het merk, winkel en assortiment te versterken. Er wordt hiermee effectieve profielendata gecreëerd waarmee je direct uiterst relevant bent voor zowel jouw bestaande klanten als potentiële klanten.

Engagement Campagne

Activeer eenvoudig campagnes waarmee je klanten en potentiële klanten stimuleert om hun specifieke productvoorkeuren op speelse wijze bekend te maken en ze tegelijkertijd ook te belonen voor hun engagement. Hierdoor verzamel je uiterst relevante en up to date profiel informatie en weet je exact in welke producten jouw klanten en potentiële klanten juist wel of juist niet geïnteresseerd zijn. Daarmee wordt de kans op conversie op simpele wijze aanzienlijk verhoogd.

Vraag een demo aan

Engagement Campagne
Profiel Data

Profiel Data

De engagement data zorgt voor meer bruikbare inzichten in de profielen. Ook krijg je meteen inzicht in welke concrete activiteiten per profiel of segment leiden tot een verhoogde kans op hogere conversie. De profiel data bevat kenmerken zoals n a w gegevens, mail, geslacht, app gebruik, productvoorkeuren, categorievoorkeuren en winkelvoorkeuren en meer. Dit kan verder uitgebreid worden met de aankoophistorie en het social media gebruik, waardoor je een volledige 360 graden view krijgt op jouw klant. Met deze data kun je jouw klanten en potentiële klanten een effectieve en persoonlijke ervaring bezorgen.

Vraag een demo aan

Marketingkanalen optimaliseren

De engagement data kan direct toegepast worden voor het optimaliseren van jouw huidige marketingkanalen. Denk daarbij aan de optimalisatie van display advertising, adwords optimalisatie, relevante email campagnes, optimalisatie van social media kanalen, het verrijken van CRM data en het meest eenvoudige, verhoogde conversies via de Qlever app.

Neem contact met ons op

Marketingkanalen optimaliseren
Primen voor de collectie

Primen voor de collectie

Als klanten en potentiële klanten gestimuleerd worden om hun specifieke productvoorkeuren op te geven, dan start je daarmee vaak hun customer path to purchase. De gebruikers gaan daarmee nadrukkelijk op zoek naar de producten, die ze leuk vinden. De voorkeuren worden aangegeven door te swipen. Met de juiste incentive leidt dit vaak al meteen tot een conversie. De overige gelikete producten kunnen op een later moment, nogmaals onder  de aandacht gebracht worden, waardoor ze alsnog verleid worden om tot aankoop over te gaan.

Vraag een demo aan

Kennis laten maken met een ander relevant deel uit de collectie

Je wilt natuurlijk ook jouw share of wallet vergroten, door ze kennis te laten maken met een ander deel van jouw assortiment daar waaruit ze nu kopen. Met een getargete engagement campagne voor één categorie kun je  jouw klanten kennis laten maken met een ander deel van jouw  assortiment en ze nieuwe voorkeuren daarbinnen te laten ontdekken . Hiermee groeit niet alleen je share of wallet, maar verhoog je ook de customer lifetime value van de klant.

Neem contact met me op

Kennis laten maken met een ander relevant deel uit de collectie