Digitale Loyalty Box

Met de tools uit het Digitale Loyality Box van Qlever bezorg je jouw klanten niet de lasten maar uitsluitend de lusten van jouw loyaliteitsprogramma. Dit zorgt voor een sterkere binding met je klanten en een verhoogde customer lifetime value.

De Digitale Loyalty box

De consument wordt steeds mobieler en verlangt ook steeds meer een service die past bij zijn lifestyle. Consumenten willen daarom wel de lusten maar niet de lasten van een loyaliteitsprogramma.
Digitaliseer bestaande klantenkaartprogramma’s of creëer een effectief centraal loyaliteitsprogramma met interactieve functionaliteiten.

Digitale klantenkaart

Laat jouw klanten hun huidige fysieke klantenkaart digitaliseren met de app. Jouw klanten kunnen dan direct hun telefoon als klantenkaart gebruik en kunnen nooit meer hun klantenkaart vergeten. Daarnaast kun je ze ook bereiken via de app, waardoor je er direct een persoonlijk effectief communicatie kanaal erbij hebt!

Vraag nu een demo aan

Digitale klantenkaart
Digitaal Loyaliteitsprogramma

Digitaal Loyaliteitsprogramma

Met een digitaal loyaliteitsprogramma laat je de mobiele telefoon dienen als klantenkaart. Via de app kunnen jouw klanten ten alle tijde zien wat hun puntensaldo is en eventueel extra punten verdienen!

Vraag hier een demo aan

Engagement Incentives

De ingebouwde incentive management tool maakt het makkelijk om campagnes op te zetten, waarmee de engagement met de klant en zelfs potentiële klant vergroot wordt. Dit kunnen punten, korting. kortingscode en voucher gebaseerde campagnes zijn.

Demo aanvragen

Engagement Incentives
Klantprofielen

Klantprofielen

Krijg meer inzichten in je klanten en verrijk jouw data met profiel informatie, het app gebruik en zelfs de specifieke productvoorkeuren van jouw klanten. Alle aankopen worden gekoppeld aan de juiste klant en met de segmentatie -en voorspellende analyses wordt het mogelijk  om echt relevant met je  klanten te communiceren.

Her-activeer ook de verloren loyale klant, door deze te benaderen met persoonlijke en unieke content, aanbiedingen, vouchers of kortingscodes.

Ik wil een demo aanvragen

Integratie met het kassasysteem, webshop en loyaliteitsprovider

Met de Qlever Connector kun je het loyaliteitsprogramma dat al in uw kassasysteem en/of webshop zit of bij een externe loyaliteitsprovider draait, zeer eenvoudig  verbinden met de app. Hierdoor kunnen jouw klanten direct hun mobiele telefoon als klantenkaart kunnen gebruiken en het puntensaldo in de app bekijken. Doordat alle Qlever tools uiterst intuïtief zijn, is de leercurve voor  uw medewerkers hierdoor minimaal.

Neem contact met me op

Integratie met het kassasysteem, webshop en loyaliteitsprovider