De Mobiele App

Mobiel verbindt de offline en online wereld met elkaar en zorgt voor een kanaal waarmee je de band met de klant kunt versterken.

De functionaliteiten

De slimme functionaliteiten en de native apps stellen je in staat om de omzet van je fysieke winkels en online shop te vergroten door middel van de functionaliteiten die de engagement met de klanten verhoogt.

Winkelpagina
Winkelpagina

De producten van de webshop en de winkels op jouw winkelpagina in de app. Acties, aanbiedingen en updates.

M-Commerce
M-Commerce

De mobiele shopping functie laat potentiƫle klanten browsen en producten bestellen in de app of op jouw website.

Digitale klantenkaart
Digitale klantenkaart

Laat jouw klanten hun fysieke klantenkaart digitaliseren met de app en geef meteen nieuwe klantenkaarten uit via de app.

Loyaliteitsprogramma
Loyaliteitsprogramma

Met een digitaal loyaliteitsprogramma laat je de mobiele telefoon functioneren als klantenkaart. Via de app kunnen je klanten ten alle tijde zien wat hun puntensaldo is.

Digitale kassabon
Digitale kassabon

Bied je klanten echt gemak door hun kassabonnen en garantiebewijzen naar de app te versturen. Zo kunnen ze de bon niet meer kwijtraken en is eenvoudig en snel terug te vinden. Excellente service.

Digitale klantenkaart
Vouchers

Voorzie jouw klanten van digitale vouchers in de app. Ook kun je engagement met jouw klanten en potentiƫle klanten vergroten, door ze korting te laten verdienen door digitale vouchers.

Productvoorkeuren
Productvoorkeuren

Laat jouw klanten en potentiele klanten de band met jouw winkel, merk of product versterken door producten te liken en/of te disliken. Een leuke manier om productvoorkeuren op te geven.

Relevante producten
Relevante producten

Verstuur je klanten automatisch (of handmatig) relevante producten, aanbiedingen of updates op basis van hun productvoorkeuren en de eventuele aankopen die ze bij je hebben gedaan.

Pushberichten
Pushberichten

Wees altijd top of mind bij je klanten door ze gratis push notificaties te versturen met het laatste nieuws, updates, aanbiedingen, producten en meer.

Analytics
Analytics

Houdt bij wat de resultaten van de App prestaties zijn met de ingebouwde analyse tool

Wil je weten hoe de app voor jou kan werken?

Vraag een demo aan

Eigen app

Een eigen app met jouw eigen naam en logo in de appstores is voor veel retailers belangrijk.
Daarom kun je ook jouw eigen native apps met functionaliteiten van de Qlever app of met op maat gemaakte functionaliteiten krijgen. Mobiele app gebruikers zijn het meest loyaal. Uw klanten voorzien van een effectieve mobiele app ervaring zal e-commerce en instore conversie verhogen en de customer lifetime value neemt direct toe.

Eigen app

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een eigen app?

Neem contact met ons op