Qlever: Hét Mobile Engagement Platform

Qlever helpt je bij het bereiken en identificeren van klanten en  potentiële klanten en met het bouwen van sterke en loyale klantenrelaties om de omzet van de fysieke winkels en de webshop te vergroten.

Qlever is een Mobile Customer Engagement Platform

Met ons Mobile Engagement Platform en de daarbij behorende tools zetten wij profiel gebonden locatie- en kassa-informatie van online shops, fysieke winkels en productvoorkeuren om in relevante en omzet verhogende communicatie met de consument.

De Mobiele App

Met de Qlever app laten wij de consument slim shoppen. Als merk of retailer kun je hierdoor de band met je klanten en potentiele klanten versterken, hun loyaliteit echt laten groeien, de service voor hen verbeteren en de online en instore conversies verhogen

Meer over de Mobiele App

De Mobiele App
Digitale Loyaliteitsprogramma’s

Digitale Loyaliteitsprogramma’s

Digitaliseer bestaande klantenkaartprogramma’s of creëer een effectief en centraal loyaliteitsprogramma met diverse interactieve functionaliteiten.

Meer over digitale Loyaliteitsprogramma’s

Qlever's Engagement Machine

De Engagement Machine is een tool waarmee de binding tussen de consument,  producten,  winkel en het merk versterkt wordt. Klanten en potentiële klanten worden gestimuleerd om productvoorkeuren op te geven via een tinderachtige tool. Tegelijkertijd worden de klanten en potentiele klanten ook geprimed voor de producten.

Dit levert een verhoogde engagement  en een  schat aan data op welke meteen toepasbaar is om marketingdoelen  zoals de conversie van zowel de onlineshop als de fysieke winkel te verhogen.

Meer over Qlever's Engagement Machine

Qlever's Engagement Machine
Dashboard

Dashboard

Het dashboard is helder en sterk intuïtief vormgegeven en geeft op basis van het app-gebruik, loyaliteitsdata en kassadata inzicht in alle klantprofielen, klantsegmenten en  duidelijke analyse van alle beschikbare data. Met behulp van slimme algoritmes worden grote hoeveelheden big data omgezet naar direct uitvoerbare acties.

 

Vraag een demo aan

Qlever Connector

Met behulp van de Qlever Connector kunnen eenvoudig koppelingen gemaakt worden met kassasystemen, webshops, loyaliteitsproviders, couponservers en ticketing systemen. De data uit deze koppelingen worden centraal gevisualiseerd middels het Qlever dashboard of een iedere andere gewenste interface. Hiermee ontstaat een 360 graden view van de klant en kunnen vanuit één platform de meest passende diensten en producten aan klanten en potentiele klanten aangeboden worden.

Meer over Qlever Connector

Qlever Connector