Qlever Business

Klantprofielenspecialist Qlever vertaalt grote hoeveelheden data naar bruikbare inzichten en direct uitvoerbare acties. Als retailer krijgt u hierdoor inzicht in uw fysieke en online klanten en kunt u daadwerkelijk relevante aanbiedingen doen op de mobiel van de consument. Qlever helpt ook om in beeld te komen bij nieuwe klanten.

Dashboard voor inzicht en overzicht in profielen

Krijg meer inzicht in huidige klanten (fysieke winkels en webshops) en kom met uw winkel en assortiment op de mobiel van consumenten.

services2
Bereik nieuwe klanten

Qlever zorgt ervoor dat zowel uw winkel als het assortiment onder de aandacht wordt gebracht van potentiële klanten met wensen die aansluiten op uw aanbod.

services4
Bestaande klanten

Meer omzet uit bestaande klanten door op grote en kleine schaal persoonlijke berichten te versturen met relevante producten aan klanten waarbij de kans op een verkoop het grootst is.

services3
Service

Verbeter de service door de klant te ontzorgen. De klant wil geen fysieke pasjes en papieren bonnetjes, maar wel één ID voor alle handelingen. Maak gebruik van Qlever en geef uw klant een prettige ervaring en zorgeloze service.

services2
Inzicht en analyses

Van nieuwe klanten tot de meeste verkochte producten. Door inzicht en real-time analyses krijgt u meer grip op uw klanten, verkopen, communicatie, service en administratie.

services4
Herken de off- en online klant

U kunt nu het aanbod afstemmen op het profiel van uw klanten die zowel in de winkel als online bij u kopen. Met Qlever kunt u deze klanten herkennen en er één klant van maken. Het is tenslotte dezelfde consument.

services3
Verrijkte profielen

De profielen van Qlever zijn uniek. Dit komt doordat Qlever de profielen verrijkt met relevante data die buiten uw winkel zijn vergaard.